Avanceret Diagnostik | Unilabs Skip to main content

Avanceret Diagnostik

Vi tilbyder avancerede og højst individualiserede analyser, der hjælper dig skræddersy behandlinger og træffe velinformerede beslutninger

Hvad vi gør

Som en del af vores omfattende netværk af laboratorier har Unilabs ”Centers of Excellence”, der giver adgang til branchens førende, innovative og højt specialiserede diagnostiske tjenester.

Vores Centers of Excellence spiller en aktiv rolle i så alsidige områder som:

Reproduktiv medicin

Reproduktiv medicin

Genetik

Genetik

Test af narkotikamisbrug

Test af narkotikamisbrug 

Personaliseret forebyggende medicin

Personaliseret forebyggende medicin

Onco-hæmatologi

Onco-hæmatologi

Molekylær patologi

Molekylær patologi

FISH

FISH

Prostata MR

Prostata MR

Veterinær testing

Veterinær testing

Støtte til lægemiddelindustrien i udviklingen af nye behandlinger

Støtte til lægemiddelindustrien i udviklingen af nye behandlinger 

Vi er stolte af at være den valgte partner for højt specialiserede fagfolk, når det kommer til at træffe effektive behandlingsbeslutninger.

Vi giver svar til at handle ud fra på nogle af de mest avancerede og komplekse diagnostiske spørgsmål.

Unilabs Centres of Excellence

Vores Centers of Excellence giver dig adgang til nogle af de mest erfarne, engagerede og passionerede forskere verden over, som presser grænserne for diagnostiske evner hver dag. Disse centre inkluderer:

Frankrig

Frankrig - Reproduktiv Medicin
Vores franske netværk af laboratorier er førende inden for fertilitetsbehandling; dets IVF centre i Neuilly-sur-Seine, Paris, Cherbourg og Toulouse leverer mere end 5000 IVF behandlinger årligt. Vores laboratorier i Paris og Dax er blandt de få, der har opnået akkreditering til den prædiktive diagnose af trisomi 21.

Sverige

Sverige - Radiologi
Vores svenske radiologer er engageret af staten til at levere mammografitjenester på tværs af forskellige kommuner i Sverige. Deres sortiment af tjenester spænder over konventionel røntgen, ultralyd, computertomografi (CT), magnetisk resonans imaging (MRI), knogletæthed og teleradiologi.

Portugal

Portugal - Genetik 
Vores genetiklaboratorium i Porto tilbyder et af de største kataloger af genetiske tests. Det tilbyder diagnostik og genetisk rådgivning på tre sprog til over 65 lande globalt.

Sverige

Sverige - Overvågning af narkotikamisbrug
Vores Eskilstuna laboratorie har et enestående ry inden for test af narkotikamisbrug i urin og spyt. Vores laboratorium er specielt akkrediteret til at levere arbejdsrelaterede lægemiddelprøver. Vi er også et af de få laboratorier i Sverige, der udfører akkrediteret analyse af anabolske steroider i urin fra atleter. Vores læger er MRO-uddannede, hvilket betyder, at de er specielt uddannede til at vurdere narkotikaprøver.

Schweiz

Schweiz - Biocheckup
Vores Coppet og Lausanne laboratorier samarbejder for at tilbyde Biocheckup, en højst personlig sundhedsoversigt med et bredt program af tests, der evaluerer: kardiovaskulære og inflammatoriske risici, oxidativ stress og ernæring, insulinresistens, ernæring og metabolisme, urinsporstoffer og endokrin status c. Denne unikke forebyggende medicin-service tilbydes både til schweiziske statsborgere og internationale kunder.

Danmark

Danmark - Serving Pharma
Vores laboratorium i København er den første af vores laboratorier der har begivet sig ud på rejsen fra tidlig udvikling til kommercialisering, for medicinal- og farmaceutiske kunder. På dette område koordinerer vores danske team den samlede indsats for vores centres of excellence indenfor metabolisme, massespektroskopi / immunoassay (uk), immunoassay / companion diagnostics (DK), molekylær diagnostik / PCR (DK), molekylær diagnostik/NGS (CH/DK), flowcytometri (CH), histopatologi (SE) og medicinsk billeddannelse (SE).

NØGLEFAKTA

I Unilabs tilbyder vi sammenlag

4,000 forskellige tests

Vi laver

5,000 IVF behandlinger

årligt i vores franske laboratorier

Velkommen til Unilabs.dk

Fortsæt til hjemmesiden

ELLER VÆLG ET UNILABS LAND FRA LISTEN NEDENFOR