At arbejde hos Unilabs | Unilabs Skip to main content

At arbejde hos Unilabs

Lær mere om hvad det vil sige at arbejde i en virksomhed hvor kulturel og videnskabelig dygtighed frembringer diagnostik med gennemslagskraft

At arbejde hos Unilabs betyder at man har en forståelse for at vores arbejde ikke kun er, at producere analysesvar – vi arbejder for at kunne give reelle og saglige svar til patienter og sundhedspersonale. Vores arbejde er med til direkte at ændre patienters liv til det bedre. Vi anser dette som værende et værdiskabende privilegie, som skabes gennem kvaliteten i vores arbejde og den tillid vores kunder har til os.

Det er ikke nogen hemmelighed, hvad der har gjort os til Europas førende virksomhed indenfor diagnostik: vi forstår, at det at være førende indenfor diagnostiske ydelser kræver dygtighed – ikke kun indenfor diagnostik – men også i forhold til den service vi leverer overfor vores kunder.

Helt fra kemikerne i vores mere end tusind klinikker, laboratorier og billeddiagnostiske centre, til de lige så passionerede support teams i vores call-centre og server-rum, er vores CARE BIG kultur og vores Culture Building Behaviours med til at udfordre os til at udtænke nye måder hvorpå vi kan forbedre de ydelser vi har at tilbyde.

Vores Culture Building Behaviours

Vores Culture Building Behaviours:

  • Sæt dig i kundernes sted
  • Få det bedste frem i hinanden
  • Prøv nye ting
  • Gør en forskel

Dermed betyder det at arbejde for Unilabs, at man er klar til at gøre en ekstra indsats; man øjner muligheder for at hæve effektiviteten når man ser den; eller man prøver med en helt ny indgangsvinkel til at løse et givent problem… alt sammen med et mål om at forbedre den pleje som vores diagnostik baner vejen for.

Vi passer på vores medarbejdere

Unilabs tror på, at det er vores medarbejdere, og ikke de maskiner som de betjener, der skaber den største værdi indenfor diagnostikken. Derfor bruger vi følgende redskaber til at gøre vores medarbejdere lige så tilfredse som vores kunder.

  • Alle karriereforløb starter med en seks-måneders indkøringsproces, som giver alle nye medarbejdere den viden og støtte de har brug for at trives i vores team.
  • Ved hjælp af årlige evalueringer sikrer vi at der sættes en klar målsætning, som vil være til gavn for både medarbejder og Unilabs.
  • Vores medarbejder-tilfredshedsundersøgelse giver os den nødvendige indsigt der kræves for at forblive en berigende og fascinerende arbejdsplads for vores medarbejdere.

Velkommen til Unilabs.dk

Fortsæt til hjemmesiden

ELLER VÆLG ET UNILABS LAND FRA LISTEN NEDENFOR