Diagnostiske Patologi Services | Unilabs Skip to main content

Diagnostiske Patologi Services

På et område, hvor en doktor-til-doktor tilgang er nøglen, bruger vores mere end 120 patologi specialister deres omfattende ekspertise til at hjælpe dig med at foretage præcise og rettidige diagnoser.

 

Hvad vi gør

Med mere end 300 Unilabs patologer i laboratorier i hele Europa leverer Unilabs samlede løsninger inden for histopatologi og cytologi til en bred vifte af sundhedspersonale.

Vores ydelser giver nem adgang til specialist og subspecialist ekspertise. Størrelsen af vores netværk garanterer dig adgang til en stor base af patologispecialister i hele Europa. Vores patologiportefølje omfatter:

  • Klinisk patologi
  • Cytologi
  • Flow cytometri
  • Online patologi

På nogle lokationer indeholder vores handlingsrapporter personlig adgangskodebeskyttet adgang til en webbaseret portal, så du og dine patienter sikkert kan se resultater online.

Unilabs opererer i alle skalaer af patologiservice, samarbejder med regeringer om nationale screeningsprogrammer, samtidig med at vi hjælper klinikker og hospitaler ved at styre interne tjenester og lette hurtige og effektive behandlingsbeslutninger for titusindvis af sundhedspersonale i hele Europa.

Vores højt specialiserede personale hjælper dig med at gøre forskel for dine patienter

Med et stigende behov for patologitjenester og en klar mangel på patologer, er vores store netværk intensiveret for at hjælpe sundhedspersonale imod denne udfordring ved at omfavne digital patologi.

Digitaliseringen af vores patologi tjenester, der i øjeblikket er under vej, vil forbinde alle vores laboratorier i hele Europa, hvilket giver mulighed for:

  • Yderligere specialisering, med forbedret kvalitet og øget kapacitet som sikrer hurtig ekspeditionstid af sager
  • Bedre adgang til eksperter uanset din eller deres placering
  • Fjerndiagnostik med fleksible tidsplaner og rapporteringssteder
  • Innovative AI- og CAD-patologitjenester

Uanset hvad dine patologibehov er, er vores personale der for at hjælpe dig og dine patienter få de korrekte og rettidige svar, du har brug for.

NØGLEFAKTA

Mere end

300 patologer

i hele Europa

Vores akkrediterede laboratorium i det centrale London er 

den største uafhængige leverandør af cellulære patologitjenester

i Storbritannien

Velkommen til Unilabs.dk

Fortsæt til hjemmesiden

ELLER VÆLG ET UNILABS LAND FRA LISTEN NEDENFOR